Meiltä kattava valikoima varusteita jääkiekkoon, rullakiekkoon, rullaluisteluun ja Golfiin!

Puijonkatu 30, 70110 KUOPIO

Tervetuloa pelaamaan!

Meillä pääset pelaamaan ja harjoittelemaan omassa rauhassa yksityisessä tilassamme! Sports-Coach GSX Golf Simulaattori on tämän hetken kehittynein kaupalliseen käyttöön tehty golfsimulaattori / -analysaattori. Kun haluat nauttia pelaamisesta, saada palautetta swingistäsi ja kehittyä on Sports-Coach valintasi. Suomenkielinen softa helpottaa asioiden tunnistamista. Hinta 15€/tunti. Lyöntimatto uusittu!

Nyt myös mahdollista varata yksityistunteja PGA-Pro:lle! Katso lisätietoja sivun alareunasta!

  • yli 240 kenttää
  • Kolmen projektorin Surrond malli on huikea kokemus.
  • Vaihtoehtoja on mukavasti harjoitteluun:
    voit pelata kenttiä, käydä rangella, harjoitella lähestymislyöntejä ja puttaamista ja ottaa kaverin kanssa pisin draivi tai lähimmäksi lippua kisoja!

Hinta 15€/tunti

Ma-Pe 6:00-15:00 10€/tunti

Maksaessasi myymälässä, maksutapana käy myös E-PASSI, SMARTUM, EAZYBREAK ja EDENRED!

Nyt mahdollista varata yksityistunteja PGA-Pro Samuli Kotimäeltä!

Olen toiminut vuodesta 2012 lähtien opettajana/valmentajana. Valmennukseni lähtökohdat ovat pitkäjänteisessä ja suunnitelmallisessa työssä. Pidän valmennuksen peruskivenä pelaajan yksilöllisten ominaisuuksien huomioimista.

Golfin ohjaajille ja valmentajille suunnatusta peruskoulutuksesta olen käynyt läpi kaikki viisi tasoa mukaan lukien syksyllä 2018 suoritettu Valmentajan Ammattitutkinto (VAT). Osallistun säännöllisesti Suomen PGA:n järjestämiin koulutustilaisuuksiin sekä pidän yllä ammattitaitoani kouluttamalla itseäni. Viimeisimpinä koulutuksina olen suorittanut TPI (Titleist Performance Institute) Level 1 ja Power Level 2 sekä Elite Performance Coach sertifioinnin.

Hinta 60€/tunti 

Samuli Kotimäki

Varaa aika: +358 44 2902451