Meiltä kattava valikoima varusteita jääkiekkoon, rullakiekkoon, rullaluisteluun ja Golfiin!

UK Kuopio Oy verkkokauppa toimittaa tuotteita ainoastaan Suomeen, mikäli muuta ei ole erikseen sovittu. Ulkomaille toimitettavat tuotteet hinnoitellaan erikseen sopimuksenmukaisesti. Jos haluat tilata tuotteitamme ulkomaille, ota ensin yhteyttä yrityksemme edustajiin. Tilauksen yhteydessä asiakkaan tulee aina ilmoittaa: tilaajan koko nimi, katuosoite, postinumero, postitoimipaikka, sähköpostiosoite sekä puhelinnumero. Alle 18-vuotiaan tulee ilmoittaa myös huoltajan nimi ja sähköpostiosoite tilauksen lisätiedot kohtaan. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja maksuehtoihin, jotka koskevat toimituksia. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun asiakas on jättänyt tilauksen ja tilausvahvistus on lähetetty tilaajan sähköpostiin. Varaamme oikeuden rajoittaa tuotteiden myyntiä isommissa erissä – esim. huonosta saatavuudesta johtuen. UK Kuopio Oy:n verkkokaupalla on mahdollisuus kaupan purkamiseen ja etukäteen maksettujen rahojen palauttamiseen: tuotteen huonosta saatavuudesta, viranomais- tai maahantuontirajoituksista ym. ulkopuolisen toimijan aiheuttamasta syystä.

Kaikki UK Kuopio Oy:n verkkokaupan myytävät tuotteet myydään sellaisina kuin ne ovat. Tutustu huolellisesti tuotteen tuoteselosteeseen verkkosivuillamme. Mikäli asiakas ei hyväksy tuotepaketin sisältöä, tulee hänen palauttaa tuote UK Kuopio Oy:n verkkokaupalle viimeistään 14 päivän sisällä tilauspäivästä laskettuna, palautusoikeuden puitteissa takaisin (katso kohta palautukset). Alehintaisilla tuotteilla ei palautusoikeutta.

Toimitus

Tilatut tuotteet toimitamme postiennakolla tai Matkahuollon jälkivaatimuksella. Tuotteen hintaan lisätään alle sadan (100) euron ostoksissa yhdeksän euron ja yhdeksänkymmen sentin (9,90) toimituskulut Postilla tai Matkahuollolla. Mailatilaukset toimitamme aina matkahuollon kautta.

Suosittelemme Matkahuoltoa toimituksen nopeuden ja helppouden vuoksi. Asiakkaalla on oikeus vaihtaa viallinen tuote ehjään veloituksetta, mikäli tuote on viallinen. Jos vian todetaan johtuneen käyttövirheestä tai käyttöohjeiden noudattamatta jättämisestä palautusta ei hyväksytä.

Asiakas voi palauttaa tuotteen 14 työpäivän kuluessa lunastuksesta ja saada tuotteen hinnan takaisin. Tuotteen täytyy olla palautettaessa uutta vastaavassa kunnossa ja palautuksen mukana on oltava postista/matkahuollosta saatava kuitti mukana. Asiakkaan täytyy ilmoittaa palautuksesta puhelimitse ennen palauttamista ja palautuspaketissa tulee olla mukana asiakkaan tilinumero.

HINNAT

Kaikki hinnat sisältävät 24%:n alv:n ellei tarjouksessa tai hinnastossa ole muuten mainittu. Kaikkien tuotteiden tuotetiedot näkyvät UK Kuopio Oy:n verkkokaupassa. Tuotetietovirheen takia tehtävä palautus on asiakaspalautuksena maksuton. Palautus on tehtävä kohtuullisessa ajassa kun virhe on havaittu tai olisi kuulunut havaita. Asiakkaan tulee havaita virhe kohtuullisessa ajassa. Selvissä hintavirhetapauksissa UK Kuopio Oy:n verkkokauppa voi vedota
erehdykseen.

Maksuehdot

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, UK Kuopio Oy toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Paytrail Oyj.

Paytrail Oyj toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Paytrail Oyj:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Paytrail Oyj on myös maksun saaja.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.