Meiltä kattava valikoima varusteita jääkiekkoon, rullakiekkoon, rullaluisteluun ja Golfiin!

Tässä kerrotaan greatskatekuopio.com verkkokaupan toimitusehdoista. Toimitusehdoissa on tietoa verkkokaupan tilaamisesta, toimitusehdoista, toimitustavoista sekä maksamisesta.

Yleistä

Kaikki hintamme sisältävät arvonlisäveron 24% ja hinnat ilmoitetaan euroissa (€). Pidätämme oikeuden hintamuutoksiin sekä toimitusehtojen muutoksiin. Tässä infossa olevat hinnat ja toimitustavat ovat voimassa vain Suomeen toimitetuille tilauksille. Toimitamme tuotteita kaikkialle maailmaan, mutta asiakkaan pitää tilata tuotteet tilauslomakkeella. Saatuamme tilauksen, vahvistamme toimitusajan ja toimitushinnan asiakkaalle mahdollisimman nopeasti.

Tilaaminen ja maksaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupan sivuilta ja ne maksetaan ostoskorin kautta. Mikäli kysymyksessä on joukkue tai seuratilaus, ota yhteyttä tilauslomakkeen kautta.

Maksutavat

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksunpalvelutarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskutositteella ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ensisijaisesti ottamaan yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail oyj, y-tunnus 2122839-7

Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7)yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii kuten normaali verkkomaksaminenkin.

Toimitusaika 

Pyrimme toimittamaan tilaukset mahdollisimman nopeasti, seuraavana arkipäivänä tilauksen saapumisesta. Mikäli jostain syystä tuote on loppunut niin ilmoitamme asiakkaalle asiasta välittömästi.

Toimitushinnat 

Toimituskulut alle sadan euron toimituksille on matkahuollon kautta 10,00€ ja postin kautta 11,90€. Yli sadan euron tilaukset toimitamme rahtivapaasti.

Toimitustavat

Toimitamme tuotteita Suomeen sekä Postin ja Matkahuollon kautta. Asiakas voi tilausta tehdessään valita mieleisensä toimitustavan. Posti ja matkahuolto lupaavat toimittaa lähetykset suurimpaan osaan Suomea lähetyspäivää seuraavan vuorokauden aikana. Verkkokaupasta ostaminen mahdollistaa myös tavaran noudon liikkeestämme aukioloaikana (ark 10-17.30 ja la 10-14.00)

Palautukset 

Sinulla on tilaamillasi tuotteilla Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto ja palautusoikeus, joka lasketaan tavaran vastaanottopäivästä lukien. Palautettujen tuotteiden pitää olla käyttämättömiä.

Mikäli asiakas haluaa vaihtaa, palauttaa tai hänellä on reklamoitavaa tuotteesta, hänen pitää olla ensin yhteydessä liikkeeseen puh. 017-2628555 tai s-postilla myynti@greatskatekuopio.com. Näin toimien vaihto ja palautus on asiakkaalle ilmainen