Ale!

Cobra Darkspeed Max naisten väyläpuu

Cobra Darkspeed Max naisten väyläpuu.

W Cobra Darkspeed MAX väyläpuu on kehitetty naispelaajalle, joka haluaa maksimaalisen anteeksiantavan väyläpuun ja jonka avulla saa myös ehkäistyä slice- lyöntejä. Mailassa on matala profiili, joten sillä saa pallon korkealle ilmaan mahdollisimman helposti.

PWRSHELL HOT FACE lyöntipinta jatkuu pohjan alle asti, jotta se joustaa enemmän matalissa osumissa ja siten säilyttää pituuden ohuissa lyönneissä. Lyöntipinnan sisäpuoli on suunniteltu tekoälyä käyttämällä pitämään kierre- ja pallonnopeus mahdollisimman hyvänä, kun lyödään sweetspotin ulkopuolelle.

Lavan sisällä on PWR-BRIDGE paino, joka asetetaan lähelle pohjaa ja lyöntipintaa, joka mahdollistaa sekä pohjan että lyöntipinnan taipumisen suuremman pallon nopeuden saavuttamiseksi. W MAX-mallissa tämä paino on hieman kauempana osumapinnasta, jotta se on anteeksiantavampi ja tuottaa hieman enemmän spinniä.

W Darkspeed MAXin lavassa on kaksi irrotettavaa painoa. 3g ja 10g paino. Raskaampi paino kannassa tuottaa draw – kierrettä ja raskaampi paino takana tuottaa lyöntiin enemmän spinniä ja tekee mailasta mahdollisimman anteeksiantavan. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5° säätövaralla ja draw-asennolla.

W Darkspeed MAX on väriltään musta vaaleansinisillä yksityiskohdilla. W Darkspeed MAX on saatavana 3, 5 ja 7 malleina. Vakiovartena UST helium Nanocore 4 ja grippinä Lamkin Crossline.

277,50

Poista

Tuotekuvaus

Cobra Darkspeed Max naisten väyläpuu

Tuotetunnus (SKU): GCVÄYCOBRADARKMAXW Category: Brand: