Ping G430 Max 10K draiveri

Ping G430 Max 10K draiveri.

Ping G430 10K Max draiveri on kauden 2024 huippu-uutuus! Sitä kutsutaan MAX 10K:ksi, koska se ylittää 10 000 g-cm² yhdistetyn MOI-kynnyksen, joka tekee siitä kaikkein suorimman ja anteeksiantavimman driverimme koskaan. Kiinteä takapaino, suurin lyöntipinta ja Carbonfly Wrap -kruunu auttavat G430 MAX 10K:ta nostamaan palloa korkeammalle vähemmällä kierteellä, tarjoten jatkuvasti pidempiä ja suorempia lyöntejä.

Suorin. Anteeksiantavin. Koskaan.

Kiinteä takapaino mahdollistaa ennätyksellisen MOI:n, kun se ohjaa massaa alaspäin ja taaksepäin lisätäkseen anteeksiantavuutta ja optimoidakseen painopisteen sijainnin. Tämä alentaa kierrettä ja varmistaa pallonopeuden säilymisen lyöntipinnan yli lisäetäisyyden saavuttamiseksi.

Carbonfly Wrap Crown

Erittäin kevyt komposiittikruunu mahdollistaa painon sijoittamisen mahdollisimman alas, joka madaltaa painopistettä, vähentää kierrettä ja nostaa MOI:ta.

Suurin profiili

PINGin suurin lyöntipinta tähän mennessä maksimoi USGA:n sallimat lavan dimensiot, pysyen kuitenkin 460 cc tilavuusrajan rajoissa. Tämä silmää miellyttävä muoto auttaa  sinua tähtäyksessä ja antaa itseluottamusta lyödä pidempiä ja suorempia avauslyöntejä.

Ohuempi lyöntipinta

Matalampi ja ohuempi takomalla valmistettu T9S+ titaanilyöntipinta on optimoitu varmistaakseen nopeammat pallonopeudet. Se luottaa Spinsistency-teknologiaan, optimoidakseen kierrettä koko lyöntipinnan alueelta lisäetäisyyden saavuttamiseksi.
Voimakas ääni

Monimateriaalisen pään ääni on vähemmän vaimennettu ja hieman äänekkäämpi kuin G430 MAX, tarjoten entistä voimakkaamman ja tyydyttävämmän tuntuman draiveihin.
Heti toimitukseen:
RH 10,5 Alta CB Stiff
RH 10,5 Alta CB Regular

Pingin globaalin internetpolitiikan mukaisesti sen tuotteita ei saa myydä ostoskorin kautta.
Voit kuitenkin tilata haluamasi tuotteet sähköpostitse: juuso.kuisma@greatskatekuopio.com

725,00

Poista

Tuotekuvaus

Ping G430 Max 10K draiveri

Tuotetunnus (SKU): GADRIPINGG430MAX10K Category: Brand: