Ale!

Cobra Darkspeed X miesten draiveri

Cobra Darkspeed X miesten draiveri.

Tuntuuko, että draivisi kaipaa vauhtia ja anteeksiantavuutta? Tutustu Cobra Darkspeed X -draiveriin! Sen aerodynamiikka on suunniteltu maksimoimaan mailanpään nopeus, ja PWRSHELL HOT FACE -lyöntipinta takaa pituuden ja anteeksiantavuuden jokaisella lyönnillä. Älykäs suunnittelu pitää kierre- ja pallonnopeuden optimaalisena, jopa sweetspotin ulkopuolella. Lisäksi PWR-BRIDGE -paino lavassa mahdollistaa suuremman pallon nopeuden saavuttamisen. Valitse X-malli ja tuo peliisi uutta voimaa!

Uutta 2024 Darkspeed X-mallissa on, että siinä on kaksi irrotettavaa painoa. Yksi 3g ja yksi 12g paino. Raskaampi paino edessä tuottaa enemmän pallon nopeutta ja matalampaa spinniä ja raskaampi paino takana tuottaa lyöntiin enemmän spinniä ja tekee mailasta mahdollisimman anteeksiantavan. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5° säätövaralla ja draw-asennolla.

Darkspeed X draiveri on väriltään musta sinisillä yksityiskohdilla ja kruunu on tyylikäs mattamusta. Darkspeed X on saatavana 9°, 10.5° ja 12° nostokulmilla. Vakiovartena UST LIN-Q Blue 6 ja grippinä Lamkin Crossline.

480,00

Poista

Tuotekuvaus

Cobra Darkspeed X miesten draiveri

Tuotetunnus (SKU): GADRICDARKX Category: Brand: