Ale!

Cobra Darkspeed Max naisten draiveri

Cobra Darkspeed Max naisten draiveri.

Cobra Darkspeed MAX draiveri on kehitetty naispelaajille, jotka haluavat maksimaalisen anteeksiantavan ja pitkälyöntisen draiverin ja jonka avulla saa myös ehkäistyä slice- lyöntejä. Aerodynamiikkaa on kehitetty lavan korkeammalla muodolla ja pyöreämmillä reunoilla, jotta mailanpään nopeus saadaan maksimoitua.

PWRSHELL HOT FACE lyöntipinta jatkuu pohjan alle asti, jotta se joustaa enemmän matalissa osumissa ja siten säilyttää pituuden ohuissa lyönneissä. Lyöntipinnan sisäpuoli on suunniteltu tekoälyä käyttämällä pitämään kierre- ja pallonnopeus mahdollisimman hyvänä, kun lyödään sweetspotin ulkopuolelle.

Lavan sisällä on PWR-BRIDGE paino, joka asetetaan lähelle pohjaa ja lyöntipintaa, joka mahdollistaa sekä pohjan että lyöntipinnan taipumisen suuremman pallon nopeuden saavuttamiseksi. MAX-mallissa tämä paino on hieman kauempana osumapinnasta, jotta se on anteeksiantavampi ja tuottaa hieman enemmän spinniä.

W Darkspeed MAXissa on kaksi irrotettavaa painoa. 3g ja 12g paino. Raskaampi paino kannassa tuottaa draw – kierrettä ja raskaampi paino takana tuottaa lyöntiin enemmän spinniä ja tekee mailasta mahdollisimman anteeksiantavan. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5° säätövaralla ja draw- asennolla.

W Darkspeed MAX draiveri on väriltään musta vaaleansinisillä yksityiskohdilla. W MAX on saatavana 12° nostokulmalla. Vakiovartena UST Helium Nanocore 4 ja grippinä Lamkin Crossline.

450,00

Poista

Tuotekuvaus

Cobra Darkspeed Max naisten draiveri

Tuotetunnus (SKU): GBDRICOBRADARKLADY Category: Brand: