Ale!

Cobra Darkspeed LS miesten draiveri

Cobra Darkspeed LS miesten draiveri.

Cobra Darkspeed LS on kehitetty pelaajalle, jolla on korkea mailan nopeus, osuu tarkasti palloon ja haluaa maksimaalista pallon nopeutta ja matalaa spinniä. Aerodynamiikkaa on kehitetty lavan korkeammalla muodolla ja pyöreämmillä reunoilla, jotta mailanpään nopeus saadaan maksimoitua.

Entistä suurempi PWRSHELL HOT FACE lyöntipinta jatkuu pohjan alle asti, jotta se joustaa enemmän matalissa osumissa ja siten säilyttää pituuden ohuissa lyönneissä. Lyöntipinnan sisäpuoli on suunniteltu tekoälyä käyttämällä pitämään kierre- ja pallonnopeus mahdollisimman hyvänä, kun lyödään sweetspotin ulkopuolelle.

Lavan sisällä on PWR-BRIDGE paino, joka asetetaan lähelle pohjaa ja lyöntipintaa, joka mahdollistaa sekä pohjan että lyöntipinnan taipumisen suuremman pallon nopeuden saavuttamiseksi. LS-mallissa tämä paino on erittäin lähellä lyöntipintaa. Uutta 2024 Darkspeed LS-mallissa on, että siinä on kolme irrotettavaa painoa. Kaksi 3g ja yksi 12g. Raskas paino edessä tuottaa enemmän pallon nopeutta ja matalampaa spinniä. Raskas paino takana tuottaa enemmän spinniä ja tekee mailasta anteeksiantavamman. Raskas paino edessä ja kärjessä tekee mailasta fade painotteisen ja matalaa spinniä tuottavan. MyFly-adapterilla nostokulma on säädettävissä jopa kahdeksaan eri asentoon ± 1.5° säätövaralla ja draw-asennolla.

Darkspeed LS draiveri on täysin musta ja kruunun väri on tyylikäs mattamusta. Darkspeed LS on saatavana 9° ja 10,5° nostokulmilla. Vakiovartena UST LIN-Q White 6 ja grippinä Lamkin Crossline.

450,00

Poista

Tuotekuvaus

Cobra Darkspeed LS miesten draiveri

Tuotetunnus (SKU): GBDRICOBRADARKSPEEDLS Category: Brand: