Ale!

Cobra Air-X miesten draiveri 2024

Cobra Air-X miesten draiveri.

Air-X draiveri on kevyt ja anteeksiantava maila ja se on suunniteltu pelaajalle, jolla on hidas mailanpäänopeus, tai joka haluaa apua slaissin suoristamiseen. Kaikki mailan komponentit – lapa, varsi ja grippi – on kehitetty mahdollisimman kevyiksi. Kevyellä mailalla on helpompi saada svingiin kovempi vauhti, joka tuottaa pidemmän lyönnin. Korkeus tuo lisää pituutta. Air-X-draivereissa on todella matala painopiste ja suuri nostokulma. Tämä yhdistelmä tekee ihmeitä lyönnillesi.

AIR-X draiveri on huimat 40g kevyempi kuin Cobra Darkspeed, joten sillä on nopeampi swingata. Uuteen 2024 vuoden AIR-X malliin on asennettu Cobran uusi HOT Face, jossa lyöntipinnan paksuus on suunniteltu tekoälyn avulla tekemään siitä anteeksiantavampi ja tuottamaan kovempi pallonnopeus vaikka osuisit sweetspotin ulkopuolelle.

Air-X-draiverissa on hiilikuitukruunu, jotta paino on saatu keskitettyä pohjaan. Lisäksi lavan kantaosaan on sijoitettu paino, jolla lavan etuosasta on saatu kevyempi. Tällä lapa saadaan kiertymään ja sulkeutumaan tehokkaammin osumahetkellä lyönnin suoristamiseksi. Draiverissa on suuri offset, joka helpottaa entisestään mailan osumista suorassa linjassa palloon.

Air-X on todellinen slaissintappaja, joka yhdessä korkeamman nostokulman kanssa tuottaa pidemmän ja suoremman lyönnin.

Varsi: Cobra Ultralite 40 

320,00

Poista

Tuotekuvaus

Cobra Air-X miesten draiveri

Tuotetunnus (SKU): GBDRICOBRAAIRX Category: Brand: