Ale!

Cobra Aerojet MAX miesten draiveri

Cobra Aerojet Max miesten draiveri nyt -40%!

Cobra Aerojet Max miesten draiveri on kauden 2023 uutuus! Aerojet draivereita on kolmea eri vaihtoehtoa: Aerojet LS, Aerojet ja Aerojet Max. Kaikissa kolmessa on sama teknologia, mutta jokainen malli on erilainen; suunniteltu erilaisille pelaajille. Aerojet Max on näistä kaikista anteeksiantavin ja lisäksi siihen voi laittaa draw-painotuksen. Aerojet MAX -draiverissa on loftit 10,5 ja 12,0 astetta, joita voidaan säädettävän MyFly-liitoksen ansiosta määrittää ± 1,5 asteeseen ja asettaa lisäksi draw-painotus. Yhteensä eri asentoja on kahdeksan.
Pwr-Bridge Weighting, Innovatiivinen, ripustettuun siltatyyppiseen painoon perustuva muotoilu mahdollistaa lyöntipinnan ja pohjan rajoittamattoman joustavuuden sekä painopisteen sijoittamisen matalalle ja eteen, mikä kasvattaa pallon nopeutta.
Carbon Crown, Hiilikuitu sekä pohjassa että lavan kruunussa tekee rungosta kevyen ja vahvan.
Pwrshell With H.O.T face, Taottu Pwrshell-kappale maksimoi joustavuuden pallon nopeuden lisäämiseksi ja lentoradan kohottamiseksi. H.O.T Face -muotoilussa hyödynnetään tekoälyä, jolla luodaan vaihtelevan paksuinen muoto, joka tuottaa tehokkaammin nopeutta ja spinniä koko lyöntipinnalla.

348,00

Poista

Tuotekuvaus

Cobra Aerojet MAX miesten draiveri

Tuotetunnus (SKU): GADRICAJMAX Categories: , Brand: