Cobra Aerojet LS miesten draiveri

Cobra Aerojet LS miesten draiveri nyt -40%!

Cobra Aerojet LS Max miesten draiveri on kauden 2023 uutuus! Aerojet draivereita on kolmea eri vaihtoehtoa: Aerojet LS, Aerojet ja Aerojet Max. Kaikissa kolmessa on sama teknologia, mutta jokainen malli on erilainen; suunniteltu erilaisille pelaajille. Aerojet -draiverissa on loftit 10,5 ja 12,0 astetta, joita voidaan säädettävän MyFly-liitoksen ansiosta määrittää ± 1,5 asteeseen. Yhteensä eri asentoja on kahdeksan. LS malli tarjoaa matalampaa spinniä ja fademaisen lentoradan.
Pwr-Bridge Weighting, Innovatiivinen, ripustettuun siltatyyppiseen painoon perustuva muotoilu mahdollistaa lyöntipinnan ja pohjan rajoittamattoman joustavuuden sekä painopisteen sijoittamisen matalalle ja eteen, mikä kasvattaa pallon nopeutta.
Carbon Crown, Hiilikuitu sekä pohjassa että lavan kruunussa tekee rungosta kevyen ja vahvan.
Pwrshell With H.O.T face, Taottu Pwrshell-kappale maksimoi joustavuuden pallon nopeuden lisäämiseksi ja lentoradan kohottamiseksi. H.O.T Face -muotoilussa hyödynnetään tekoälyä, jolla luodaan vaihtelevan paksuinen muoto, joka tuottaa tehokkaammin nopeutta ja spinniä koko lyöntipinnalla.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tuotekuvaus

Cobra Aerojet LS miesten draiveri

Tuotetunnus (SKU): GADRICAJMAX-1-1 Categories: , Brand: