Ale!

CCM Tacks AS6 Pro jääkiekkomaila SR

CCM Tacks AS6 Pro jääkiekkomaila.

CCM TACKS AS-VI PRO – Jääkiekkomaila, joka mullistaa pelisi. Patentoitu Helicoid Layup -teknologia tekee lavasta kestävämmän ja pidempikäyttöisemmän kuin koskaan ennen. Kevyempi ja tasapainoisempi Nanolite Shield -tekniikan ansiosta. Rannelaukauksistasi tulee entistä voimakkaampia ja kestävämpiä.

Moderni MID KICKPOINT on suunniteltu erityisesti rannelaukausten mestareille, optimoiden ne nopeammiksi ja tarkemmiksi. Uusi Nanolite Shield hiilikerrostustekniikka varmistaa, että varsi kestää, vaikka se olisi ultrakevyt. Painon vähentäminen ilman suorituskyvyn heikkenemistä.

ACUFEEL 3 pehmeä lapa Helicoid teknologialla tarjoaa elävämmän tuntuman ja lisää lavan kestävyyttä. Sigma STP hiilikuitu tekee mailasta kevyemmän ja tasapainoisemman, samalla parantaen kestävyyttä ja lujuutta.

TACKS AS-VI PRO -maila vie pelaamisesi uudelle tasolle tarjoten ylivoimaista kestävyyttä, tarkkuutta ja voimaa. Hanki omasi ja tunne eron välittömästi.

Tilaa maila omalla nimellä! Ilmoita tilauksen yhteydessä teksti (tilauksen kommentit -osioon), jonka haluat mailaan, niin teemme sen sinulle veloituksetta kun tilaat mailan!

223,20

Poista

Tuotekuvaus

CCM Tacks AS6 Pro jääkiekkomaila SR

Tuotetunnus (SKU): 50219AS6PROSR Category: Brand: