Bauer Vapor Hyperlite 2 luistimet SR

Bauer Vapor Hyperlite 2 luistimet.
Bauer Vapor Hyperlite 2 on huikea luistin uutuus kaudelle 23-24! Bauerin kaikkien aikojen tehokkain jääkiekkoluistin. Jos haluat luistimelta enemmän vauhtia ja ketteryyttä, on Hyperlite 2 loistava valinta! Bauer Hyperlite 2 on Vapor-luistinsarjan ”lippulaivamalli” ja on PRO-tason laadun lisäksi myös todella tyylikäs.
Powerfly teräkotelo – edistyksellisin teräkotelo, joka on vuosikymmenien tutkimus- sekä kehitystyön tulos. Teräkotelossa on jäykkä etuosa nopeampaa kiihdytystä varten, joustava takaosa nopeampia käännöksiä varten, sekä hyperbolinen silta, joka parantaa tasapainoa ja tehokkuutta jokaisella potkulla.
Aerolite 2.0 iltti – Entistä parempi mediaalinen ja lateraalinen mukavuus sekä kevyt vaahtomuoviydin varmistavat mukavuuden koko pelin ajan. Uusittu iltti on myös kestävämpi kuin aiemmassa Hyperlite luistimessa.
Hyperflex teknologia – Lisää joustavuutta, nopeutta ja ketteryyttä. Hyperflex ulkopohja ja vuori lisäävät luistimeen joustopisteitä, joiden avulla voit luistella mahdollisimman hyvin.
3D Lasted Carbon CURV komposiitti – Bauerin erikoisluistinteknologia mahdollistaa potkun aikana kevyttä tukea, jota tarvitset erottuaksesi jäällä.

1.049,00

Poista

Tuotekuvaus

Bauer Vapor Hyperlite 2 luistimet jääkiekkoluistin

Tuotetunnus (SKU): 10101HL2SR Category: Brand: